KKV Marketing Gyémánt elismerésben részesültünk!

  |   Hírek

Nagy megtiszteltetés érte cégünk fő projektjét a globalplaza.hu-t! A Magyar Marketing Szövetségtől megkaptuk a KKV Marketing Díj gyémánt elismerést. Boldoggá tesz bennünket munkánk szakmai elismerése, jelezve, hogy érdemes precízen és kitartóan dolgozni, mert a jó dolgokat nem csak a partnerek, oldal látogatói díjazzák, hanem a szakma képviselői is.

A Magyar Marketing Szövetség az Országos KKV Marketing Díj pályázatot azért alapította, hogy felhívja a figyelmet a KKV-k fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketingmegoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével az MMSZ hozzájárul az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, segíti a tapasztalatcserét, s benne a cégek és a marketingesek közötti együttműködést.

Az ismert szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján értékelte.

A díjazottak listája itt érhető el »