Horgonyt fel, elindult a Hahóhajó.hu!

  |   Hírek

Vitorlákat kibontani, útjára indult a hahohajo.hu, Magyarország legújabb és legmodernebb, hajókkal, vizisportokkal, illetve a hajós és vízi élet egyéb szegmenseivel foglalkozó apróhirdetéses és helygyűjtő oldala. A portál a GlobalPlaza Kft. saját projektje, amelyet házon belül fejlesztettünk.

A hahohajo.hu oldalon bárki ingyen adhat fel apróhirdetést kilenc fő kategóriában, illetve bármelyik, hajózással, vízisporttal kapcsolatos és vízparti vállalkozás ingyen hozhatja létre profiloldalát. Mind a magánhirdetők, mind a vállalkozások profi szolgáltatásokban részesülnek a mobiltelefonon és tableten is nagyon könnyen kezelhető oldalon. A Hahóhajót nem csak hazánkban, hanem az USA-ban is elindítottuk PlaceaBoat.com néven – nagy reményeket fűzve hozzá.

Ajánljuk ahjózás szerelmeseinek, érdemes kipróbálni, eladni-venni, vagy vállalkozásukat népszerűsíteni egy hajósoknak szóló oldalon. Az ötletgazda, Ljasuk Dimitry, a GlobalPlaza Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója szabadidejében maga is a szörfözés, a vitorlázás és a horgászat nagy szerelmese, így testközelből ismeri az említett területek minden apró részletét. Pontosan ezért érezte úgy, hogy a hazai piacon jelenleg nincs olyan weboldal, amely igazán színvonalasan és praktikusan, ráadásul egyetlen helyen gyűjtené össze a hajós apróhirdetéseket és hajózással kapcsolatos helyeket.

Irány a Hahóhajó »