Karrier

Mindig és mindenhol a fejlődés a cél. Gondolkodunk, tehát vagyunk. Együtt gondolkodunk, együtt dolgozunk, együtt válunk jó csapattá. Céljaink találkoznak, mindenki tudja, merre tartunk és mit szeretnénk elérni. Tudjuk, hova jutnak és juthatnak projektjeink és tudjuk, hogy hogy lépünk előre egyénenként is. Szeretnénk, hogy csapatunkhoz tehetséges, szorgalmas és kreatív egyének csatlakozzanak, akik kiemelkedőek szakterületükön, ezért egy oldalon gyűjtöttük össze álláslehetőségeinket. Ha nem találsz olyan helyet amit keresel, akkor érdemes később is visszanézned, mert folyamatosan frissítjük a lehetőségeket.

Aktuális állásajánlataink

Tartalom menedzser

Jó a stílusod, tudsz gyorsan és érdekeset írni? Tudsz képet szerkeszteni? Mindig van egy jó téma ötleted? Kreatív vagy? Akkor várunk csapatunkba! A globalplaza.hu díjnyertes portál tartalom menedzsert, szerkesztőt keres.

Részletek...

Account Manager

Digitális világban jártas account managert keres a globalplaza digitális ügynökség. Az új arc feladata, hogy menedzselje az ügyfeleink digitális kommunikációját és megjelenését A-tól Z-ig.

Részletek...

Ha érdekel valamelyik állásajánlatunk, írj nekünk a karrier@globalplaza.hu címre. A tárgyban jelöld, hogy melyik pozícióra jelentkezel.

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk a fejlődésünkben, így már előre szeretnénk összegyűjteni azon tehetséges és kreatív személyeket, akiket bővülésünk esetén azonnal megkereshetünk.

Szükségünk lesz grafikusra, programozóra, sitebuilderre, hogy saját projektjeinket fejleszthessük, bővíthessük. Fontosnak tartjuk a pontos és figyelmes tájékoztatást, ezért egy jól működő ügyfélszolgálatot is szeretnénk kialakítani. Az online kampányok tervezéséhez médiatervező és -vásárló talentumokat keresünk. Facebook oldalak karbantartásához, vagy stratégiai feladataihoz pedig igazi Facebook gurukat várunk! Ha pedig tényleg szépen növekedünk, akkor jól számoló, kedves pénzügyesekre is szükségünk lesz.

Jelentkezz most, hogy kapcsolatba léphessünk veled, amint lesz egy számodra megfelelő állásajánlatunk. Kérjük töltsd ki az alábbiakat:

Teljes név *
E-mail *
Születési év *
Telefonszám *
Weboldal vagy Facebook oldal címe
Tapasztalat *
Hivatás *
Jelenleg dolgozol?