Itt a webáruházrendszerek új generációja: elindult a Shopen

  |   Hírek

Komplett márkát terveztünk meg és indítottunk el, amelyet fél éves munka előzött meg. Feladatunk az volt, hogy jól hangzó és kifejező nevet találjunk ki és teljes arculatot tervezzünk, weboldalt készítsünk, szöveget írjunk egy webáruházrendszert fejlesztő cégnek.

A shopen.hu egy olyan bérelhető webáruházrendszer, amely profi webáruházat biztosít már havi 10 000 forinttól a kereskedőknek. Magát a webáruházrendszert a Geoview Systems Kft. fejlesztette, a mi feladatunk a végtermék „márkázása” volt.

A Shopen webshop rendszerének létrejöttében a 25 éve hatékonyan működő szoftverfejlesztő cég, a Geoview Systems is oroszlánrészt vállalt, akiknek több évtizedes szakmai tapasztalatát és innovációs tudását felhasználva olyan oldal született, amely valóban egyet jelent a megbízhatósággal és a profizmussal. A Shopen nevének, arculatának és microsite-jának megálmodása és elkészítése, valamint a teljes szövegírás és a kreatív munka a Globalplaza Kft. érdeme, illetve az oldal elindulásával a Shopen online ügynökségeként működünk tovább, így a közösségi médiáért, valamint a regisztrációs kampány tervezéséért is a mi csapatunk felel majd.

Ha webáruházat szeretnél indítani és ehhez profi megoldást keresel, regisztrálj még ma »