Premier Outlet mobilalkalmazás on air

  |   Hírek

Tádám…. Átadtuk, útjára engedtük a Premier Outlet számára fejlesztett mobilalkalmazást. Az alkalmazás fő funkciója, hogy kuponok segítségével kedvezményesen vásárolhatnak vele a Premier Outlet több mint 70 üzletében. Különlegessége, hogy maguk az üzletek tölthetik fel az appba a kuponokat, híreiket, sőt még az üzletüket is szerkeszthetik.

A Premier Outlet tíz éve ügyfelünk és már többször is felmerült, hogy mobilalkalmazást indítson. Nem egy sima „pláza” appra volt szüksége, hanem egy vásárlást generáló, a felhasználók számára hasznos szoftverre. A megbízást 2015. tavaszának végén nyertük el és augusztus 17-én indítottuk el az alkalmazást. Az appot PhoneGappel készítettük, ami lehetővé tette, hogy két platformra egyszerre és ugyanazt fejlesszük.

A vadonatúj Premier Outlet App letöltésével a bolti árnál jóval olcsóbban vásárolhatsz okostelefonod segítségével a biatorbágyi bevásárlóközpont valamennyi üzletében. A kizárólag ebben az ingyenes mobilalkalmazásban elérhető, exkluzív kuponoknak köszönhetően óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá a vezető divatmárkák termékeihez, mindig képben lehetsz a legfrissebb, folyamatosan bővülő ajánlatokkal és követheted kedvenc üzleteidet is.
Nem kell mást tenned, csak mutasd fel fizetéskor a kuponokat okostelefonodon és máris ezreket spórolhatsz! Jelöld be kedvenc üzleteid, add meg, milyen termékeket keresel, és mi értesítünk, ha neked szóló kupon, vagy ajánlat érkezett!

Az appot mi béta verziónak tekintjük, mert már a következő verziókon, frissítéseken dolgozunk. Bővebb infót itt talász »