Sikerült! 9 év után újra elnyertük az Év honlapja különdíjat

  |   Hírek

14. alkalommal rendezték meg Az Év honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség Internet Marketing Tagozata által szervezett versenyre összesen 280 nevezés érkezett. A globalplaza.hu szolgáltatás kategóriában nyerte el a különdíjat, amelyben a legtöbb nevező is volt!

Óriási az öröm, mert ezzel az oldalunk harmadjára nyerte el ezt a kitüntető díjat, 2005 és 2006 után most, kilenc évvel később 2015-ben is. Számunkra azért is különleges ez a díj, mert megmutatta, hogy egy 10 éves, de teljesen megújult weboldal képes újra diktálni, mások előtt járni mind technikában, mind ötletekben. Ez a szakmai elismerés visszaigazolás számunkra, hogy jó úton járunk, erőt és inspirációt ad a folytatáshoz. Köszönjük!

A zsűri értékelése: „Magas színvonalú weboldal, igényes megjelenéssel. Kényelmesen, pillanatok alatt kaphatunk információt bármelyik termékről, ráadásul részletesen, a vevők igényeinek megfelelően. Kompakt szolgáltatást nyújt bármilyen kereskedőnek, felületet biztosít termékeinek megjelenítésére, a vásárló pedig könnyen, interaktív módon kommunikálhat velük. Kiváló kezdeményezés, könnyed megvalósítás!”

A sajtóhír itt olvasható »